Hírek, információk

Vége az unalmas üvegfelületeknek

2016. április 11.

Vége az unalmas üvegfelületeknek!

Képzeld el, hogy a lakásodban, vagy az irodádban található üvegfelületek többé nem csak áttetszőek, funkcionálisak, unalmasak, hanem díszítettek, esztétikusak meg izgalmasak is egyben. Az üvegfólia az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy az eddig „unalmas” üvegfelületekből gyorsan, akár egyedi, érdekes üvegfelületeket varázsolj.

 

Az unalmas üveg

Hogy mennyire fontos, és elterjedt az üveg, arra végezzünk el egy egészen egyszerű kísérletet. Ha nem akarod,abba sem kellene hagynod az olvasást, ahhoz, hogy észrevedd a legelső üvegfelületet, ami körbevesz téged: hiszen a telefonod, vagy a monitorod képernyője is üveg. De mi most mégis arra kérünk, nézz körbe, és próbáld megszámolni, mennyi üvegtárgyat, mennyi üvegfelületet látsz magad körül. Az üveg egyszerűen nélkülözhetetlen. De van vele egy baj.

Átlátszó, átlátszó, és átlátszó!

Az a baj az üveggel, hogy néha unalmas. Gondolj bele a zuhanykabinodba: átlátszó. Nézz rá az ablakodra: akár van funkciója, akár nincs: egyszerűen csak átlátszó. Ha van térelválasztód, vagy bármilyen belső tered üvegből: semmi mást nem ad neked, azont túl, hogy átlátszó. Milyen a vitrin üvege: csak átlátszó, igaz? Pedig lehetne ennél több funkciója is az üvegfelületeknek. Lehetnének ennél modernebbek, érdekesebbek is. Vagy akár szebbek.

http://graphic-design.hu/index.php?r=Gallery/View/5

Hogyan lehetne szebb az üveg?

Képzeld el, hogy az üvegfelületed nem csak átlátszó, hanem (például) szélfútta kalászok lengedeznek rajta. Képzeld el, hogy a fürdőszobai üveg, vagy tükör, csigamintákkal van feldobva, vagy az ablakod szélén egy divatos bordür van, éppen úgy, hogy nem zavarja a kilátást. Vagy mit szólnál elképesztően szép virágokhoz az erkélyajtódon? Így tud az üveg szebb lenni. Ez az üvegfólia varázsa.

http://graphic-design.hu/index.php?r=Gallery/View/11

Dobd fel az üveged üvegfóliával!

Az üvegfólia nem csak esztétikus, de gátolja a belátást, miközben a fényt teljesen átereszti. Olyan hatást, látványt érsz el vele, mintha az üvegfelület homokfújt lenne, ám sokkal egyszerűbb a technológia, hiszen csak fel kell ragasztanod. Ne aggódj, az üvegfólia felragasztása egyszerű.  Te is meg fogod tudni  csinálni, nem lehet elrontani, ráadásul a legbonyolultabb ábrákat is percek alatt fel tudod helyezni.

lakberinfo.hu

Egyedi üvegfólia tervezés

 
Vissza a hír listához