Hírek, információk

Lépj be a fantázia világába!

2017. október 7.

Lélegzetelállító design képek a nappalidba

Szeretnéd, ha lenne egy ajtó a szekrényedben, ami nem Narniába, hanem még annál is lenyűgözőbb helyekre vezet?

Olyan alkotásokat mutatunk neked, amiket még a szekrénybe sem kell tenned ahhoz, hogy utat mutassanak egy alternatív univerzumba.

Figyelem, a most következő képek garantáltan megzavarják a szürke hétköznapokat!

 

Az emberiség évezredek óta képeket használ arra, hogy otthonát dekorálja: a mozaikok, a csendéletek, a portrék mind-mind azt a célt szolgálják, hogy megváltoztassák egy helyiség hangulatát. Van, amelyik oktató jellegű (tessék fiam, ezek itt az őseid), mások vágyat ébresztenek (gyönyörködj a szépség istennőjében), vagy egyszerűen csak az egészséges étkezésre hívják fel a figyelmet;) (mint például a gyümölcs-csendéletek, amik bizonyára a mai életmódmagazinok korabeli megfelelői).

De ne feledkezzünk meg azokról a képekről sem, melyeknek feladata a képzeletet messzi helyekre repíteni. Lehet ez egy tájkép, aminek a segítségével erdőt, mezőt, tengert barangolhatsz be, vagy lehet egy olyan fantáziavilág is, ahol még ember soha nem járt.

Mi most a másodikba szerettünk bele. Őrült, perzselő szenvedély ez mindenkinek, aki egyszer rákap az ízére, hiszen ezek a képek garantáltan kiszakítanak a megszokott hétköznapokból!

Milyen design képeket találsz nálunk?

A képek főleg magyar designerek alkotásai: jelenleg 6 művész munkáit találod meg kínálatunkban, de a listát mindenféleképpen bővíteni fogjuk. A kiválasztásuknál fontos szempont volt, hogy legyen benne valami meghökkentő, kizökkentő, meglepő, hogy e képek mellett senki ne mehessen el szótlanul! Ezek nem csupán dekorációk, amit bármilyen falra, bármilyen szobába betehetsz, és csak úgy különösebb hátsó szándék nélkül szépelegnek. Ezek az alkotások a szoba központi elemeivé válnak, és eloszlatják maguk körül a szürkeséget.

Ha ránézel a képekre, az agyad automatikusan beindul: elkezdődik a „mi lenne ha”, és mire észbe kapsz, soha-nem-volt tájakon jársz. Éppen ezért ajánljuk nappaliba tévé helyett, hálószobába lefekvés előtti álmodozásra, vagy irodába, ha néha-néha kilépnél az asztal mögül, hogy felfrissítsd a gondolkodásod. Egyetlen hely van, ahova szerintünk nem szabad tenni őket: tárgyalóba, ahol kiemelten fontos, hogy 100%-ban a beszélgetésre koncentrálj.

 

Megtalálod: idealart.hu

idealart.eu

Facebook
Vissza a hír listához