Hírek, információk

A válasz: falmatrica!

2018. január 21.

Gondolkodtál már azon, hogyan lehet egyszerűen és esztétikusan feldobni egy üres, unalmas falfelületet?

A válasz: falmatricával! De mi a helyzet, ha különleges díszítést szeretnél, amilyen senki másnak nincs?

Nos, erre is van megoldás: egyedi falmatricával a lehetőségek megsokszorozódnak.

A lakberendezés bonyolult és könnyű feladat is egyszerre, hiszen ma bármikor, bármilyen alapanyagból készíthetsz bútort vagy dísztárgyat. Rengeteg inspiráció és gyönyörű fotó vár a neten, ám egy valamire feltétlenül figyelj oda: fontos, hogy jól érezd magad az elkészült térben. Hiába minden fáradozás, ha a lakásba lépve azt érzed: kellemetlen ott lenni, nem tetszik, furcsa színű a fal, túlságosan zsúfolt vagy túl üres, vagyneadjisten nyomasztó.

Mivel dobhatsz fel egy unalmas falat? Hogyan tükrözheti otthonod a személyiséged? A szokványos megoldások (kép, falidísz, stb.) szépek ugyan, de nem túl változatosak. Hiába választasz például egyedi képkeretet, a kép attól még kép marad. A másik szokásos, kézenfekvő megoldás a falfestés. Ezzel már egy nagyobb falfelület is különlegessé tehető, vannak viszont hátrányai: macerás, kosszal jár, és ahhoz, hogy az eredmény megfeleljen az álmaidnak, komoly kézügyesség (vagy egy művészlelkű barát segítsége) is kell.

Egy falmatrica vagy faltetoválás viszont egyszerűen, gyorsan és összehasonlíthatatlanul tisztábban varázsolja újjá az otthonod, ráadásul az ára is kedvezőbb. Bár falmatricákból óriási a választék, könnyen előfordulhat, hogy valami személyesebbre vágysz, olyasmire, ami csak neked van és senki másnak.
Egy egyedi mintával könnyedén kifejezheted a személyiséged, a stílusod, ezáltal pedig olyanná teremtheted a lakást, amilyen te magad is vagy.

Az egyedi falmatrica emlékeket is megörökíthet: egy külföldi nyaralás, egy jól sikerült családi fotó, vagy a lurkó első rajza életre (vagy legalábbis évekre) szóló emlék lesz, ha a falra applikálod.

 

Hogyan kerül a képed a falra?

Ha a meglévő választékban nem találsz kedvedre valót, az egyedi képet éppen neked találták ki!

Az egyedi falmatricához vagy vászonképhez ki kell választanod egy megfelelő fotót vagy grafikát. Mint mindig, a kép mérete ebben az esetben is meghatározza a szükséges felbontást: minél nagyobbat szeretnél, annál jobb felbontású, nagyobb fájlméretű képre van szükség.

Az, hogy a végeredmény milyen legyen, te döntöd el.

  1. Egy szép emléket őrző fotó falmatricává, vagy vászonképpé válhat: ennek az az előnye, hogy a kép részletei, színei is megmaradnak, a stílusa mégis jóval egyedibb lesz, mintha csak egy papírdarab lenne.
  2. Könnyen lehet, hogy egy meglévő képet nem szeretnél egy az egyben falmatricává vagy vászonképpé tenni, hanem annak csak egy részletét, például egy ház sziluettjét vagy éppen az esküvői pár alakját. Természetesen erre is van lehetőség, az elkészült kép így jobban illeszkedhet a lakás hangulatába.
  3. Az is lehet, hogy teljesen egyedi grafikát szeretnél, ebben az esetben te döntöd el, milyen minta kerüljön a falra és azt is, milyen formában.

Egy biztos: nem kell tovább nézned az unalmas falakat… Tedd egyedivé az otthonod, olyanná, ahová mindig jó hazamenni, ahol a nap minden percében jól érzed magad.

Ha egyedi díszt vagy örök emléket szeretnél a falra varázsolni, ahhoz nem kell mágia: elég egy jó ötlet és mi elkészítjük neked egyedi falmatricád!

 

Nézz körül webárzházunkban, klikk ide!

Aktuális infokat a Facebook oldalunkon találsz!

 
Vissza a hír listához