Kivitelezés

Már holnapra szeretne új óriásplakátot? Nagyformátumú nyomtatással  bármilyen nyomatot elkészítünk.  Kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmas, garantált élettartamú anyagok közül  választhat:

Öntapadós fólia: nagy és közepes felbontású kültéri és beltéri matricák nagyformátumú nyomtatására használható. Létezik fényes, matt felületű fehér alapszínben, illetve fényes és matt átlátszóban. Felhasználás: gépjármű felírat, jármű teljes felületű matricázása, reklámtábla, cégtábla, kirakat dekoráció

Festővászon: a nyomtatható festővászon anyaga megegyezik a normál festővászon anyagával. Pamut alapú sűrű szövésű textil . Nagyformátumú nyomtatás során alkalmazható festmény reprodukció, lakberendezési dekoráció, beltéri üzlet dekoráció esetén. Fontos, hogy mindig kifeszítve kell használni mert a széle a hullámosodik. Fenyőléc keretre feszítve készítjük el a képeket.

Zászló nyomtatás: a poliester zászlókat  digitális nyomtatással néhány nap alatt elkészítjük. A zászlókészítés  a konfekcionálás után nyeri el végleges formáját. Az anyag szegését követően bujtatóval kialakított zászlók elegánsak,  lehet ringlizni is őket. Fontos, hogy olyan állványra, zászlórúdra kerüljenek, hogy a szél ne csavarhassa körbe.

Ponyva, pvc banner: rugalmas teherautó ponyva,  tekerhető és feszíthető reklámhordozó. Előnye a hordozhatósága és az egyszerű szerelhetősége. Saját teherautói ponyváján felhívhatja magára a figyelmet és nem utolsó sorban mindezt költséghatékonyan teheti.  Kerítésekre, nagy falfelületekre a leglátványosabb megoldás.

A kiállítások, árubemutatók látványos megoldása a négyszíncolor nyomtatás. Installációs rendszerünk karcsúságával, elegáns megjelenésével, ugyanakkor hihetetlen teherbíró képességével szabad utat enged a tervezői fantáziának. A tökéletesen kidolgozott modulrendszernek köszönhetően a figyelemfelkeltő elemekhez mindenkor technikailag tökéletes részletmegoldások párosulnak. Cégünk a felsorolt tulajdonságok adta lehetőségeket kihasználva tervezi és kivitelezi igényes megjelenésű kiállítási standjait..

 


Vissza