Üvegfólia

Szeretne valami különleges és látványos dekorációt?

Megtalálta, szabadjára engedheti a fantáziáját! A napfényes, nagy terek praktikusak, de ahhoz hogy igazán jól használhatóak legyenek, gyakran szükség van arra, hogy felosszuk azokat. Az üvegfal a legjobb megoldás, de ha az átláthatóságot szeretnék csökkenteni  üvegfóliát ajánljuk. A fényt átengedi, de a belátást meggátolja. Az üvegfólia elegáns megjelenésével átalakítja a környezetét. 

Homokfúvott  hatású öntapadós fóliával bármilyen grafika kivitelezhető és ami a legfontosabb hogy az üvegfalakat nem szükséges eltávolítani a munkálatok elvégzéséhez.3M típusú fóliát használunk, selymes, ezüstös színével légies hatást érhetünk el. Finom vékony vonalas grafika és a fény játéka  különleges látványt  eredményez.   

Az üvegfóliára nyomtathatunk bármilyen fotót, képet.  Nagyformátumú vízbázisú nyomtatási technológiával készítjük, nem tartalmaz semmilyen oldószert, hígítót.

Használhatjuk:  üvegfalak, üvegajtók, irodák, kirakatok dekorálására. Tisztántartása a homokfúvott fóliának nagyon egyszerű, elég csak sima üvegtisztító szerrel megtisztítani. A homokfúvott hatású üveg matrica ujjlenyomat-ellenálló a homokfúvott üveggel ellentétben.

 

 

 

 

 


Vissza